Napi Vuki

autó-motor-mindenféle járművek-érdekességek-az élet dolgai

Testvéroldalak

Garázs varázs

amenta 2013.10.22. 21:20

Alakul ez is mint púpos gyerek a prés alatt.

A legnagyobb változásokon (átkerült a nagy szekrény a műhelyből) már túl vagyunk, és viszonylag a helyére is talált minden.

Ma végre eljutottam odáig, hogy felfúrjam a falra a keréktartókat, szám szerint 8-at. (egy szett még így is nagyapámék garázsában landol)

102_1005.JPG

Fölöttük a (főképp) autóval kapcsolatos mindenféle löttyök, festékek, arra akasztva meg a lapra szerelt tetőcsomagtartó. A legfölső polcon még van némi esetlegesség, de már oda is kerülnek fölfele a bedobozolt rendszerezett cuccok.

102_1008.JPG

A baloldalon szépen bestokizva a főleg motor alkatrészek, szépen rendszerezve, meg egy csomó szabad hely, ami épp tele van dobálva ideiglenesen ott tartózkodó elemekkel.

102_1009.JPG

Az ominózus szekrény, amit épp csak fel lehetett állítani lapjáról, mert hogy a garázsajtón csak úgy fért be. :)

Ebben még elég nagy a káosz, de legalább már néhány polcnak meg van a szerepe, és el is kezdtek bekerülni a megfelelő helyre a cuccok. Az alsó része már szépen rendben tele is van.

102_1006.JPG

Látkép. Még a bal hátsó sarokban a kis szekrény előtti lomokat kellene nagyon eltakarítani, de annak nagy része már műhely cucc, ott meg még mindig a totális káosz az úr. Na meg persze a létrát felfúrni a hátsó falra, megelőzendő a vetemedést. Korábban ez a szekrény mögötti falon volt, ám onnan érthető okokból menni kényszerült.

Néhol még elég káosznak tűnik az egész, de legalább már mindkét oldalról be lehet szállni az autóba, és ugyan nincs még minden élére állítva, de legalább van benne rendszer, és mindennek van helye.

Címkék: agymenés garázs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napivuki.blog.hu/api/trackback/id/tr525593037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása