Napi Vuki

autó-motor-mindenféle járművek-érdekességek-az élet dolgai

Testvéroldalak

Szivàs ezerrel

amenta 2012.01.30. 20:25

Csak egy gyors poszt, mert nem tudom mikor lesz legközelebb alkalmam rà.

 

Szerdán költözök egy ideiglenes helyre, ìgy az eddigi internet lehetösègem is megszünik, ràdàsul ma beszoptam egy igen csùnya virust a laptopra, ès jelenleg ùgy nèz ki hogy minden adat odalett, de majd kiderül ha talàlok itt valakit aki rendbe tudja tenni nekem. Mèg az is lehet hogy fizikailag bàntalmazta a vinyòt. Szóval egy darabig most megint nem leszek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napivuki.blog.hu/api/trackback/id/tr773977993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszamgyujto.hu · http://rendszamgyujto.blog.hu 2012.01.31. 08:46:36

Hozd haza, megcsinálom neked. Olyan vírust még nem láttam a One Half óta, ami komoly pusztítást végzett volna az adataidban. Valahol töltsél le egy Hiren's Boot cd-t (DVD) és azzal be tudsz bootolni, ha nem a legújabb a laptopod, még jó eséllyel netezni is fogsz tudni, és ami a legfontosabb, le tudod menteni a fontos dolgokat egy pendrive-ra, vagy külső HDD-re. Mert a legfontosabb a mentés, mielőtt bármivel nekiállsz. Lehet ebből jól kijönni, csak okosan kell, sokat utánaolvasni. Ritka az a mai vírus, ami káros az adatokra, inkább csak használja a gép erőforrásait, meg terjeszti önmagát. Sok sikert!
süti beállítások módosítása