Napi Vuki

autó-motor-mindenféle járművek-érdekességek-az élet dolgai

Testvéroldalak

Delirium

amenta 2014.01.03. 22:29

Most nézem csak, hogy elég régen volt utoljára poszt, egészen pontosan tavaly. (bár bátyám szerint ez a poén csak az első héten él, de addig is használjuk ki :) )

Szól a tecsőről a Flipsyde, kortyolgatom a sört, számomra tiszta időutazás néhány évvel ezelőttre, valahova, még a gondtalan évekbe.


Akkoriban hallgattunk ilyeneket mikor nem volt más dolgunk mint ellógni az iskolát, és egész napokat áttekerni, és jólérezni magunkat. Igazából nem tudom mi szülte ezt a posztot, a blogot sosem terveztem naplónak, vagy csak naplószerűen vezetni, ám néha mégis az lesz belőle.

Most is csak azt éreztem, hogy írnom kellene valamit, de mi értelme, ha senki nem olvassa, így hát írok ide, bár lehet hogy zagyvaság lesz az egész. Rátett egy lapáttal hogy egy számomra kedves és fontos illető megerősített benne, hogy írnom kéne, nem pont most, nem pont ezt, de így már muszáj volt nekikezdjek. Ha más nem ujjgyakorlatnak megteszi, nem árt visszarázódnom a szóforgatásba, hisz oly régen műveltem már e míves mesterséget. Csak mert szép dolog az alliteráció. :D

Szívesen írnék valamiről, még inkább valakiről, de azt nem lehet, azzal olyasmiket igazolnék, mit nem kellene, nem lenne szabad..Nem lenne szabad elkövetnem ugyanazokat a hibákat többedszer, s önnön csalódásomat okozni önkezűleg. Nem egyszerű eset. Mert úgy érzem nem viselnék el még egy nemet. Nem előny ha szentimentalistának születik az ember...

Címkék: agymenés

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napivuki.blog.hu/api/trackback/id/tr55729927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tailor13 2014.01.04. 00:43:45

Van ez így. Sőt, úgy is mondhatnám, hogy ismerős a helyzet. (Sajnos)

Viszont ilyenkor csak közhelyeket lehet felhozni: kitartás, nem szabad feladni, stb. Mindegyik a nesze semmi, fogd meg jól kategória, viszont mindannyiunknak szüksége van biztatásra, és támogatásra, ám ezt ritkán kapjuk meg attól, akitől szükségünk lenne rá.

Az ember sajnos ilyen, ezt én is a saját bőrömön tanultam meg. Szokták mondani, hogy az ember nem változik, viszont ez korlátozottan igaz, sőt, bizonyos szögekből egyáltalán nem, viszont az a nézőpont nem ez. Ilyen téren sajnos nem változik az ember, ha így van összerakva, ugyanazokat a lépéseket járja végig, míg egyszer sikerrel nem jár.

Szóval, hogy a közhelyeknél maradjak, csak hajrá, és ne a női nemre hajts, hanem a női igenre ;)

amenta 2014.01.04. 01:01:25

@tailor13: "és ne a női nemre hajts, hanem a női igenre ;)"

Zseniális vagy Mikikém! Zseniális! :D
süti beállítások módosítása